1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Luidsprekers bedrukken met uw logo of tekst

Luidsprekers: promotieartikelen waar muziek in zit

Bijna iedereen houdt van muziek en we luisteren er graag overal naar. Als we onderweg zijn met de auto, het openbaar vervoer of de fiets. Tijdens het sporten, het werk of het huishouden. Een goede portable bluetooth speaker komt daarom altijd van pas! Verras uw relaties ermee, zodat ze altijd en overal muziek kunnen beluisteren. Een luidspreker met uw opdruk zullen ze erg waarderen en dat maakt dat er voor u promotioneel gezien.. muziek in zit!

Sorteer op:
 
LT91184
v.a. € 14,76

Speaker Bottle

LT91279
v.a. € 7,81

Speaker Mini

LT90992
v.a. € 5,26

Luidspreker pop up

LT91145
v.a. € 10,37

Draadloze speaker Classic

LT91160
v.a. € 11,50

Speaker BAL

LT91124
v.a. € 11,78

Speaker Intense

LT91249
v.a. € 12,38

Draadloze speaker Hout

LT91122
v.a. € 15,24

Speaker Regenboog

LT91121
v.a. € 35,55

Speaker Canon

5620
v.a. € 5,40

TwistSpeaker

4715
v.a. € 3,91

BoomBox Mini Speaker

LT91110
v.a. € 34,15

Speaker Retro

LT91040
v.a. € 13,58

Platte bluetooth speaker

LT91026
v.a. € 8,32

Stereo speaker Pop

LT91264
v.a. € 19,32

Aluminium Speaker

LT91278
v.a. € 14,83

Transformer Speaker

5920
v.a. € 9,96

BoomBox speaker

LT91159
v.a. € 21,19

Speaker Lamp Tap

mo8726
MO9048
MO9048
7602
v.a. € 14,20

PowerSound 3500 powerbank

22

Veel luistergenot met losse luidsprekers

Onze smartphone en tablet gebruiken we vaak om naar muziek te luisteren, bijvoorbeeld via mp3’s, Spotify of iTunes. Helaas is het geluid vaak niet super. Een losse luidspreker is dan praktisch: deze is draagbaar en geeft meer volume en een betere geluidskwaliteit. Er zijn verschillende soorten op de markt. Zo zijn er modellen die u met een kabel aansluit op de ingang van de koptelefoon of via USB. Daarnaast zijn er draadloze modellen verkrijgbaar. Deze werken via Bluetooth of WiFi. Over het algemeen hebben de wat duurdere modellen een groter vermogen en daarom leveren deze vaak het beste geluid. De portable luidspreker is gemakkelijk mee te nemen en komt overal van pas, zoals op de camping, op het werk, bij een workshop en tijdens een feestje. Met losse luidsprekers kunt u op een gemakkelijke manier overal uw muziek (of ander geluid) beluisteren en delen met anderen!

Luidsprekers bedrukken en gebruiken als promotioneel artikel

Door luidsprekers te voorzien van een bedrukking kunt u ze inzetten als promotioneel artikel. Laat ze bijvoorbeeld bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, artwork, grafisch ontwerp, reclameboodschap, slogan, website of andere tekst. Een artikel met uw opdruk zal zorgen dat de naamsbekendheid van uw bedrijf groeit. Uw opdruk zal namelijk door zowel de eigenaar van de speaker als zijn of haar familie, vrienden en collega’s gezien worden. Bedrukte geluidsboxen zijn een leuke give-away tijdens beurzen, congressen, evenementen, festivals en open dagen. U kunt er een leuke promotie-actie aan koppelen, bijvoorbeeld door dit artikel met bedrukking weg te geven bij de aankoop van uw product of dienst. Ook kunt u de bedrukte luidspreker koppelen aan een spaaractie of direct mail. Door een luidspreker met opdruk cadeau te doen, laat u zien dat u uw klanten waardeert en zet u uw bedrijf in de schijnwerpers. Dit relatiegeschenk is echt een topper!

Het bedrukken van luidsprekers

Promofit heeft verschillende soorten luidsprekers in het assortiment. Deze zijn bedrukbaar in één kleur, meerdere kleuren en/of full colour. We bedrukken de artikelen graag met uw tekst, bedrijfsnaam, logo, afbeelding, slogan, foto, artwork of grafisch design. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het bedrukken van de goedkope Mobile Musicbox, een kleine ronde luidsprekerde draadloze Minide Boombox (in meerdere kleuren leverbaar), een platte bluetooth box, een regenboogluidspreker die van kleur verandert, een model met lampfunctie, een radiomodel met powerbank en een zeer draagbaar model met een handvat.

Gepersonaliseerd bedrukken van luidsprekers

Luidsprekers zijn een erg goed te personaliseren relatiegeschenk. Een box met een persoonlijke opdruk, bijvoorbeeld een voornaam samen met uw logo, zal bij de ontvanger erg goed in de smaak vallen. Een dergelijk gepersonaliseerd artikel kunt u goed inzetten bij een slimme promotieactie, bedrijfsfeest, jubileum of verjaardag. 

Voordelen van bedrukte geluidsboxen

We geven een kort overzicht van een aantal voordelen:

 • Zeer geschikt voor verschillende effectieve promotieacties
 • Te bedrukken met uw logo, tekst en/of afbeelding
 • Erg leuk als gepersonaliseerd relatiegeschenk
 • Give-away die bijdraagt aan uw imago, naamsbekendheid en omzet
 • Snel leverbaar

Bedrukte luidsprekers bestellen bij Promofit: goedkoop en snel

Voor de leukste en goedkoopste luidsprekers met of zonder bedrukking moet u bij Promofit zijn. Wij garanderen de laagste prijzen en voorzien u graag van een vrijblijvende offerte. Uw bestelling leveren we snel en ook spoedlevering is mogelijk. Maak uw keuze uit de verschillende goedkope geluidsboxen in onze webshop. Bij elk model vindt u meer informatie over de kenmerken van het product en de mogelijkheden qua bedrukking. In de online shop kunt u direct een bestelling doen of offerte aanvragen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag.