1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Microvezeldoekjes bedrukken met uw logo of tekst

Microvezel doekjes bedrukken met uw reclame

Microvezeldoekjes zijn fijne kleine doekjes waarmee u gladde oppervlaktes, zoals die van een tablet of een mobiele telefoon, kunt reinigen. Met een bedrukking zijn het geweldige weggevertjes bij promotieacties! Door een tekst, foto, tekening, logo, grafisch ontwerp of bedrijfsnaam geeft u het doekje een geheel eigen uitstraling en uw boodschap mee. Uw relaties zullen dit handige relatiegeschenk op prijs stellen. Gebruik deze promotionele doekjes ook voor uw reclameboodschap!
Sorteer op:
 
LT91059
LT91715
3475
2531
LT91057
LT91058
v.a. € 1,00

Microvezel Opbergpouch

LT91056
tel106
v.a. € 0,36

Microvezel doekjes

8

Microvezeldoekjes maken goed schoon

Voor het goed schoonmaken van brillen en schermen van smartphones, computers, laptops, tablets en dergelijke zijn microvezeldoekjes ideaal. U gebruikt dit poetsdoekje zonder schoonmaakmiddel. Dit kan zowel nat als droog. De behandelde oppervlakte is in een handomdraai streeploos schoon te maken. Stof en vuil verdwijnt en de microvezeldoeken zijn meerdere keren te gebruiken en bovendien wasbaar. Deze telefoondoekjes of brillendoekjes zijn over de gehele lengte en breedte te bedrukken, dus dat biedt ruimte voor een prachtig ontwerp van uw boodschap!

Promotionele tabletdoekjes voor communicatie over uw merk

Als u met uw doelgroepen wilt communiceren over uw merk of bedrijf, biedt de bedrukking van microvezeldoekjes diverse lucratieve mogelijkheden. Bedrukte microvezeldoeken kunt u bijvoorbeeld gepersonaliseerd inzetten als premium bij de verkoop van uw producten. Als een klant uw product koopt, doet u zo’n handig computerdoekje er als extraatje bij. Het meesturen van een bedrukt microvezeldoekje bij een direct mail is ook een fantastische manier om het effect van uw reclame te vergroten. De doekjes zijn klein en licht van gewicht, dus ze passen gemakkelijk in een envelop. Ze zorgen er voor dat uw brief extra opvalt. Zeker als u producten verkoopt die met een microvezeldoekje schoon te maken zijn, zullen uw klanten deze give-away erg waarderen. Dit geldt bijvoorbeeld voor elektronicazaken, telefoonwinkels en opticiens. Uiteraard zijn het ook erg leuke relatiegeschenken voor gebruik in de schoonmaakbranche. Als u met uw bedrijf op een congres, beurs of evenement staat, kunt u uw naamsbekendheid vergroten door de bedrukte microvezeldoekjes uit te delen. Dit is ook mogelijk bij een lage afname. Profiteer van de kansen die dit promotionele artikel biedt!

Goedkope microvezel doekjes kopen voorzien van uw opdruk

Goedkope microvezel doekjes kunt u kopen bij Promofit. Wij voorzien deze van een prachtige opdruk van uw bedrijfsnaam, logo, afbeelding, contactgegevens, slogan of tekst. De bedrukking is mogelijk in full colour en ook bij de bestelling van kleine aantallen. U kunt bovendien bedrukte doekjes bestellen met een eigen formaat. Dit levert een geweldig custom made relatiegeschenk met opdruk op! Bestel bijvoorbeeld de TouchCleaner telefoonhanger met uw bedrukking. Dit is een hanger die u aan uw telefoon kunt bevestigen. Aan de hanger zit een scherm reiniger en een rubberen top waarmee u touchscreens kunt bedienen. Het bedrukken van zachte microvezel doekjes in een folie zakje gebeurt standaard aan een zijde, maar een opdruk aan twee zijden is ook mogelijk. Het Smartphone Schoonmaakdoekje Sticky is een variant die u middels een speciaal zakje op de achterkant van uw telefoon kunt plakken. Zo heeft u het doekje dus altijd bij de hand! Kijk hierboven voor het complete assortiment.

De vele voordelen van bedrukte telefoondoekjes van microvezel

Kies ook voor het bedrukken van microvezeldoekjes en beleef de volgende voordelen:
 • Gepersonaliseerd relatiegeschenk dat uw naamsbekendheid verbetert;
 • Praktische weggever voor het poetsen van brillen, tablets en telefoons;
 • Gewild weggevertje bij allerlei promotieacties;
 • Goedkope give-away die gauw custom made te leveren is;
 • Doekjes met eigen formaat leverbaar;
 • Ook te verkrijgen bij een kleine afname.

Scherp geprijsde microvezeldoekjes bestellen bij Promofit

Bij Promofit vindt u een scherp geprijsd assortiment microvezeldoekjes! Wij bedrukken deze handige doekjes met uw afbeelding, logo of tekst. U heeft uw bestelling heel snel in huis, ook als u een lage afname bestelt. De verschillende mogelijkheden en prijzen staan per artikel beschreven in onze webshop. Een bestelling regelt u online met gemak en als u hulp of advies nodig heeft, dan staan onze medewerkers voor u klaar!