1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
VR-brillen bedrukken met uw logo of tekst

VR Brillen bedrukken voor prachtige ervaringen met Virtual Reality

Met een Virtual Reality bril op uw hoofd waant u zich in een andere wereld! Door de nieuwste technologische ontwikkelingen zijn de 3D-beelden van films en games zeer realistisch. U kunt uw relaties met een VR-bril bijvoorbeeld uw eigen reclamespotje op een levensechte manier laten ervaren! Met een VR-headset met opdruk van uw logo of bedrijfsnaam zult u veel waardering oogsten onder uw klanten!
Sorteer op:
 
LT91151
v.a. € 2,27

Kartonnen VR-bril

LT91156
v.a. € 2,59

Uitvouwbare VR-bril

LT91152
v.a. € 6,98

Standaard VR-bril

LT91157
v.a. € 27,76

VR-bril Theater

LT91147
v.a. € 8,11

VR-bril Slide

LT91158
v.a. € 251,71

VR-bril Exclusive

LT91154
LT91153
v.a. € 13,03

VR-bril Deluxe

9

VR-brillen bieden een blik op een virtuele wereld

Een VR-bril of VR-headset kunt u gebruiken voor het bekijken van interactieve 3D-films en het spelen van computerspellen in driedimensionale virtuele werelden. Doordat de bril uw ogen geheel afsluit van de omgeving ontstaat de illusie dat u zich in de film of de computergame zelf bevindt. Het beeld reageert interactief op uw bewegingen. Als u bijvoorbeeld naar rechts kijkt, verandert het beeld mee. U kunt de virtuele realiteit in 360 graden bekijken. Dit geeft een zeer realistische ervaring. VR-brillen staan ook bekend onder de naam head-mounted displays (HMD). Ze werken vaak in combinatie met een smartphone, PC, laptop computer of spelcomputer. Daarnaast zijn er modellen op de markt die een geïntegreerde computer hebben. Er komen steeds meer VR-films, VR-games en VR-apps beschikbaar. De VR-bril is inmiddels een zeer populair artikel dat u interessante mogelijkheden biedt voor uw marketing!

Bedrukte VR Brillen promotioneel inzetten

Als gepersonaliseerd relatiegeschenk zal een VR-bril blije reacties oproepen bij uw relaties. De bedrukte VR-bril is een echt hebbeding! Onder filmliefhebbers en gamers zijn het populaire gadgets. Door VR-brillen te laten bedrukken met uw reclame zult u een groot publiek bereiken. Hiermee werkt u aan een modern imago voor uw merk. U kunt de brillen gebruiken voor promotionele acties, zoals een direct mail. Ook zijn het gewilde give-aways bij een beurs, open dag, congres, festival, feest, productpresentatie, evenement of workshop. Zo is een bedrukte VR-bril bijvoorbeeld een erg leuk item om in te zetten voor een spaaractie of als gratis premium bij de aankoop van uw producten. Een VR-headset met uw bedrukking draagt bij aan uw naamsbekendheid, imago en omzet!

De opdruk van uw logo of bedrijfsnaam op VR-brillen

Bij Promofit kunt u kiezen uit diverse goedkope VR-brillen. Deze artikelen kunnen we bedrukken met uw logo, slogan, afbeelding, artwork, grafisch ontwerp, bedrijfsnaam, reclameboodschap et cetera. Afhankelijk van het model is dit mogelijk in één kleur, meerdere kleuren of full colour. Laat bijvoorbeeld de goedkope Kartonnen VR-bril full colour bedrukken met uw logo en grafisch ontwerp. Dit card board model is vouwbaar en te gebruiken met mobiele telefoons. Dit geeft voor een lage prijs al een zeer overtuigend VR-effect. De Uitvouwbare VR-bril heeft een ludiek design en is gemakkelijk in uw tas mee te nemen. Of kies voor de bedrukking van de Standaard VR-bril. Deze Virtual Reality Glasses hebben een verstelbare draagband en een eenvoudig te bedienen klep. Hiermee zult u via uw smartphone nog meer genieten van uw Virtual Reality games en films of andere VR-toepassingen. Wilt u gaan voor de meest complete Virtual Reality ervaring? Kies dan voor het bedrukken van de VR-bril Exclusive. Dit luxe type heeft geïntegreerd beeld en geluid. U kunt films naar het apparaat streamen en genieten van een intense VR-beleving. Uiteraard zijn de brillen ook onbedrukt te bestellen. Bekijk het volledige assortiment VR-brillen in onze webshop!

De voordelen van bedrukte Virtual Reality Brillen

Enige voordelen van het bedrukken van VR Brillen zijn:
 • Trendy give-away voor een modern imago;
 • Origineel als gepersonaliseerd relatiegeschenk;
 • Vergroot uw naamsbekendheid;
 • Zowel bedrukt als onbedrukt verkrijgbaar;
 • Goedkoop en gauw leverbaar.

VR Brillen met bedrukking snel en voordelig bestellen via Promofit

Promofit is hét adres voor het bedrukken van prachtige relatieartikelen, zoals VR-brillen. Bij ons bestelt u al uw give-aways met opdruk snel en goedkoop. In ons assortiment vindt u Virtual Reality Brillen voor elk budget. Bekijk de verschillende modellen in onze webshop en maak uw keuze. Bij elk product heeft u de mogelijkheid om een offerte aan te vragen of direct te bestellen!