1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp

Kaarthouders voor mobiel: goedkope en moderne give-aways

Door het grote gemak dat ze bieden, loopt bijna iedereen met een mobiele telefoon rond. Tel daar eens de verdere digitalisering op het gebied van betalen en identificatie bij op. Dan ziet u dat we steeds vaker allerlei pasjes en kaartjes nodig hebben. Muntgeld en papiergeld raken minder in zwang. Met een kaarthouder voor mobiele telefoons heeft u altijd uw pasjes bij de hand. Deze pasjeshouders zijn voordelige give-aways voor allerlei promotionele activiteiten!
Sorteer op:
 
LT90948
v.a. € 0,74

Telefoon kaarthouder

LT90979
LT90978
168134219
LT95305
v.a. € 1,13

Kaarthouder Siliconen

5

Pasjeshouder als vervanger voor uw portemonnee

Als we op pad gaan, nemen we mee: onze smartphone en een aantal pasjes, zoals een bankpas en een identiteitsbewijs. Contant geld hebben we nog wel, maar het gebruik daarvan neemt af. Zelfs op de markt betaalt u met een pinapparaat. Voor geldzaken heeft u geen dikke portemonnee meer nodig. Het is veel gemakkelijker om uw pasjes in een hoesje te stoppen. Nu kunt u uw credit card, ov-chipkaart, sportpas en rijbewijs kwijt in een handige zelfklevende pashouder voor smartphones. Zo heeft u altijd een handig vakje voor uw pasjes bij de hand! U kunt er bovendien visitekaartjes en het parkeerkaartje van de parkeergarage in opbergen. De kaarthouders bieden tevens bescherming tegen beschadigingen. Ze zijn gepersonaliseerd leverbaar met uw eigen opdruk, zoals een logo. Zo kunt er op een voordelige manier reclame voor uw bedrijf mee maken!

Slim promotie maken met bedrukte pashouders voor telefoons

Met bedrukte kaarthouders voor mobiele telefoons maakt u op een eenvoudige en goedkope wijze promotie voor uw producten en diensten. Door een bedrukking met uw bedrijfsnaam, logo, telefoonnummer, adresgegevens, afbeelding of een tekst werkt u aan uw herkenbaarheid en bekendheid. De bedrukte pasjeshouders zijn op iedere smartphone te plakken, dus met deze leuke gadget heeft u een vrolijk weggevertje voor promotionele activiteiten tijdens beurzen, congressen en open dagen. Een kaarthouder voor mobieltjes met opdruk kan bijvoorbeeld ook een leuk aandenken zijn aan een feest, festival of evenement. In uw winkel kunt u ze tevens als cadeautje meegeven aan klanten. Zo wordt immers ook het contactloos betalen of het in- en uitchecken bij de poortjes van het openbaar vervoer een stuk gemakkelijker. Uw relaties zullen een sticky pasjeshouder voor smartphones met uw opdruk dus erg waarderen!

De bedrukking van zelfklevende kaarthouders voor smartphones

Promofit verzorgt graag de bedrukking van kaarthouders voor mobiel. Wij hebben diverse laag geprijsde items in ons assortiment. Deze zijn leverbaar in verschillende prachtige kleuren. Voor elk budget kunnen wij handige pasjeshouders voor smartphones bedrukken. Zo is de Slim Siliconen kaarthouder bijvoorbeeld erg voordelig. Dit leuke houdertje brengt u met een sterke plakstrook aan op de achterzijde van uw telefoon. Tevens hebben we een mooie gecombineerde telefoonstandaard/kaarthouder in ons aanbod. Hiermee zet u de telefoon probleemloos rechtop, bijvoorbeeld op uw bureau. Of wat dacht u van een houder inclusief handige cleaner voor uw beeldscherm? Ook dit model plakt u middels een 3M sticker op uw apparaat. Kijk rond in onze webshop, ook voor andere relatiegeschenken die te bedrukken zijn, zoals selfie artikelen.

De voordelen van bedrukte kaarthoesjes voor mobieltjes

Het bedrukken van kaarthoesjes voor mobiele telefoons levert u aantrekkelijke voordelen op, zoals:
 • Voordelige weggevertjes die pasjes beschermen;
 • Handige give-aways die gemakkelijk op elk mobieltje te bevestigen zijn;
 • Mooie weggevers om uw bedrijf te promoten;
 • Originele relatiegeschenken die een modern imago geven;
 • Relatieartikelen die snel leverbaar zijn;
 • Promotionele artikelen voor acties tijdens festivals, evenementen en beurzen.

Voordelige kaarthouders voor telefoons bedrukken bij Promofit

Kaarthouders voor telefoons laat u bij Promofit voordelig bedrukken met uw afbeelding, logo, grafisch ontwerp, contactgegevens, tekst of bedrijfsnaam! Dit doen wij snel en indien nodig met spoed. Ontdek ons aanbod goedkope pashouders voor mobiele telefoons via onze webshop. Per artikel staan de specifieke kenmerken en mogelijkheden voor bedrukking aangegeven. Heeft u behoefte aan advies of aanvullende informatie? Leg dan contact met ons verkoopteam, want zij helpen u graag!