1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp

Afzetpalen met lint voor tijdelijke of permanente afzettingen

Voor het afzetten van looproutes, wachtrijen of verboden gebieden in een ruimte zijn afzetpalen ideaal. U maakt er snel en eenvoudig een verplaatsbare afbakening mee in uw hotel, kantoor of magazijn. Afzetpaaltjes met trekband zijn flexibel in gebruik en in vele situaties toepasbaar. Ze vormen een tijdelijke of permanente oplossing. Zo zijn ze perfect voor het aangeven van grenzen, het bevorderen van veiligheid of het bieden van de nodige ruimte. Bij Promofit vindt u afzetpalen met lint in diverse uitvoeringen.
Sorteer op:
 
afzetpaal-zwart-lint-rood
afzetpaal-chroom-met-lint
2

Het gebruik van afzetpaaltjes met trekband of koord

Met afzetpaaltjes biedt u bezoekers of klanten duidelijkheid: dit is een looproute, hier mag u komen of dit is verboden terrein. Zet gauw een afscheiding neer op elke gewenste plek door palen met een rolband te gebruiken. Het lint tussen palen vormt een goed herkenbare afzetting. Op deze wijze kunt u de bewegingen van mensen in uw pand sturen. Denk bijvoorbeeld aan het visualiseren van een looproute, de begrenzing van de toegang tot een zaal of het waarborgen van voldoende afstand tussen personen. Een zeer actuele toepassing is het plaatsen van een afzetting om te voorkomen dat personen elkaar besmetten met het coronavirus. Er zijn diverse soorten afzetpalen met een representatieve vormgeving verkrijgbaar. Hiermee creëert u de gewenste uitstraling.

Verplaatsbare afbakening in kantoor of bij evenement

Afbakenpalen zijn in tal van gelegenheden toe te passen. Gebruik ze als afscheiding bij de receptie in uw bedrijf of plaats ze bij de toegang van uw evenement. De palen komen goed van pas in iedere situatie waarin u de veiligheid wilt vergroten en het gedrag van groepen mensen wilt sturen. U vergroot de controle op de omstandigheden: richt elke ruimte in zoals u wenst en krijg meer grip op het doen en laten van personen. De afzetpalen zijn op elk moment eenvoudig neer te zetten en verplaatsbaar. Dus als de situatie daar om vraagt, maakt u gauw een andere opstelling. Afzetpaaltjes met trekband geven kortom een grote flexibiliteit. Ze zien er bovendien zeer stijlvol uit.

Afbakenpalen met verstelbare rolband of lint bestellen

Bent u op zoek naar voordelige representatieve afzetpalen van hoge kwaliteit? Dan zit u helemaal goed bij Promofit! Ons assortiment bestaat uit degelijke afbakenpaaltjes met rolband. Onze zwarte afzetpaal met verstelbaar rood lint is een voorbeeld van een echt topproduct. Deze paal heeft een fraaie vormgeving met een verzwaarde voet van 7,5 kilogram. Dit biedt de nodige stabiliteit: de paal zal goed blijven staan en niet bij het minste of geringste omvallen. Meerdere exemplaren van dit type paal zijn gemakkelijk aan elkaar te koppelen. De sterke trekband is op verschillende lengtes in te stellen. Hiermee zet u in een handomdraai een effectieve afscheiding neer in bijvoorbeeld een winkel, museum, bioscoop, zorginstelling of evenementenhal. Dit type afzetpaal is ook leverbaar in chroom. Wellicht bent u tevens op zoek naar scheidingswanden? Deze zijn goed te combineren met paaltjes en ook op dit vlak biedt Promofit meerdere producten aan. Bekijk online ons assortiment slimme oplossingen voor flexibel inzetbare afscheidingswandjes en maak uw keuze.

De vele pluspunten van afzetpalen

Dit zijn de belangrijkste voordelen van afzetpaaltjes:
 • Flexibel inzetbaar op elke locatie;
 • Snel te plaatsen;
 • Stabiele afzetting;
 • Eenvoudig verplaatsbaar;
 • Tijdelijke of permanente afzetting;
 • Effectieve oplossing voor looproutes, begrenzingen en wachtrijen;
 • Biedt veiligheid, controle en bescherming;
 • Representatieve uitstraling;
 • Goedkope afbakening van hoge kwaliteit;
 • Gauw leverbaar.

Laag geprijsde afzetpaaltjes kopen? Shop voordelig bij Promofit!

Schaf voor weinig geld fraaie afzetpalen aan via de webshop van Promofit. Er zijn verschillende soorten afbakenpaaltjes leverbaar. Wij garanderen een snelle levering en voorzien u graag vrijblijvend van een offerte. Heeft u vragen of wenst u advies over de inzet en aankoop van de paaltjes? Neem dan contact met ons op. Dit is mogelijk via e-mail, chat of de telefoon. Wij helpen u graag verder.