1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp

Bureauschermen: spatschermen voor op uw werkplek

Wilt u op de werkvloer veilig werken en de kans op besmetting door virussen minimaliseren? Dan is het gebruik van bureauschermen op bureaus een uitstekend idee. Deze plexiglas wanden zijn in staande en hangende varianten bij Promofit verkrijgbaar. U kunt kiezen uit diverse afmetingen en uitvoeringen. De bureauschermen zijn aantrekkelijk geprijsd, gemakkelijk te monteren en snel te leveren.
Sorteer op:
 
preventiescherm-hangend-01
preventiescherm-01
preventiescherm-klemvoeten
luxe-preventiescherm-prime-01
v.a. € 109,50

Preventiescherm Prime

bureau-divider-01
preventiescherm-04
v.a. € 49,50

Bureauscherm Plexiglas

roll-up-tafelmodel-transparant
burnus-reiniger-500ml
v25-voet-bureauscherm
v40-voet-bureauscherm
v50-voet-bureauscherm
klemvoet-bureauscherm
14

Uw bureau voorzien van een spatscherm

Op tal van werklocaties komen bureauschermen van pas. Een staande of hangende afscheiding is flexibel toe te passen in onder meer kantoortuinen, winkels, horecagelegenheden, scholen en zorginstellingen. In een handomdraai creëert u gescheiden werkplekken en veilige werkcondities in situaties waarbij het bijvoorbeeld niet mogelijk is voldoende afstand te houden tot elkaar. Onze bureauschermen zijn toe te passen bij bureaus, tafels en balies.

Voorkom besmettingen en plaats bureauschermen

Een spatscherm, ook wel niesscherm of hoestscherm genaamd, zet u snel neer op een bureau, een werkblad of een receptiebalie. Met deze maatregel voorkomt u dat uw medewerkers of klanten via hoestdruppels besmet raken met bijvoorbeeld het coronavirus. Dankzij het doorzichtige materiaal kunt u degene aan de andere kant van het scherm goed zien. De schermen zijn eenvoudig te monteren en verplaatsbaar. Indien nodig kunt u een opstelling dus gauw wijzigen. Bureauschermen zijn kortom een flexibele oplossing voor een grotere veiligheid op het werk.

Doorzichtige bureauschermen voor elk bedrijf

In de webshop van Promofit vindt u diverse soorten bureauschermen. Wij leveren de transparante wandjes in vele maten. Kies bijvoorbeeld voor een stevig plexiglas bureauscherm. Dit type leveren we inclusief twee opzetstukjes waarmee het scherm goed op zijn plek blijft staan. U hoeft hiervoor geen gaten in uw mooie bureau te boren. Of heeft u wellicht liever een hangend preventiescherm van plexiglas? Dit type hangt u op aan het plafond middels een stel meegeleverde haken. Verder vindt u in ons assortiment ook schermen met een handige uitsparing aan de onderzijde. Door deze sleuf kunt u onder andere documenten en geld schuiven. Zoekt u een compact oprolbaar scherm dat u gemakkelijk kunt vervoeren en zeer flexibel inzetbaar is? Kies dan voor een Roll-Up Tafelmodel Transparant Preventiescherm. Dit model is gemaakt van oprolbare vinyl film en leveren we inclusief handige draagtas. Heeft u specifieke wensen? Informeer dan naar de mogelijkheden, want in bepaalde gevallen is maatwerk mogelijk, bijvoorbeeld qua afmetingen. Promofit hanteert voor elk bureauscherm korte levertijden, dus u heeft uw scherm gauw in huis.

Het voordeel van bureauschermen

Voor vele soorten bedrijven en organisaties leveren bureauschermen voordelen op, zoals:
 • Veiligheid op de werklocatie;
 • Voorkoming van verspreiding van virussen en ziektes;
 • Hygiëne voor personeel en klanten;
 • Professionele bescherming voor een lage prijs;
 • Verplaatsbare oplossing voor bureaus, balies en tafels;
 • Hangend of staand, dus passend bij uw situatie;
 • Transparant materiaal met strakke vormgeving;
 • Snelle levering;
 • Keuze uit verschillende uitvoeringen en maten;
 • Eenvoudig monteren.

Voordelige preventieschermen voor bureaus bij Promofit kopen

Bied uw klanten en personeel de nodige veiligheid met een transparant coronascherm op het bureau of de balie. Bestel nu bureauschermen via Promofit en profiteer van onze lage prijzen en snelle levering. Er is volop keuze in onze webshop. Heeft u vragen over de kuchschermen? Neem dan contact met ons op, want wij zijn u graag van dienst.