1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Gelaatsschermen

Gelaatsschermen: persoonlijk beschermingsmiddel

Het gebruik van een gelaatsscherm verhoogt uw veiligheid als er kans is op besmettingsgevaar, bijvoorbeeld met een virus zoals corona. Een dergelijke spatmasker beschermt uw gehele gezicht, inclusief uw ogen, mond en neus. Het houdt besmettelijke druppeltjes van mensen die hoesten of niezen tegen. Ook biedt het gezichtsscherm soelaas bij klussen waarbij kleine stofdeeltjes in de lucht komen, zoals het schuren of zagen van hout. Promofit heeft diverse voordelige gezichtsbescherming in het assortiment, zoals gelaatsschermen met bedrukking genaamd JUICHSCHERM®. Zoekt u mondkapjes? Klik hier!
Sorteer op:
 
clarity-mask-face-shield
v.a. € 3,50

Doorzichtige Mondkapjes

transparante-mondkap
v.a. € 1,15

Halve Face Shield

gelaatsscherm
gezichtskap
v.a. € 2,50

Gelaatsscherm Zwart

gelaatsscherm-wit
v.a. € 2,00

Gelaatsscherm Wit

face-shield-print
face-shield-sticker-print
7

Gezichtsschermen: slimme hygiënemaatregel tegen corona

Bent u werkzaam in een branche, waarin het verstandig is dat u zich goed beschermt tegen potentiële ziektekiemen? Een spatmasker draagt bij tegen de verdere verspreiding van besmettelijke ziektes, zoals COVID-19. Deze hygiënemaatregel minimaliseert de kans op contact met virussen, bacteriën, ziektekiemen en vuil. De gelaatsbescherming is herbruikbaar en bestaat uit een doorzichtige kap van kleurloze kunststof. Een verstelbare band zorgt dat het juichscherm goed op het hoofd past. Het gelaatscherm is voor de beroepen waarbij u dicht bij cliënten bent. Denkt u bijvoorbeeld aan een kapper of een manicure.

Besmetting met virus voorkomen door een gelaatsscherm

Het dragen van een gelaatsscherm is aan te raden als u in de buurt komt van patiënten die besmet zijn met een levensbedreigend virus, bijvoorbeeld een nieuw coronavirus. U voorkomt zo dat u zelf een infectie oploopt in de nabijheid van zieke personen. De gelaatsbeschermende kap houdt druppels besmettelijk vocht uit de mond van patiënten tegen. Het is perfect te combineren met het dragen van een mondkapje en vormt dan een optimale bescherming in situaties waarbij u extra risico loopt. De gezichtsbescherming is eenvoudig te reinigen en is dus meerdere keren te gebruiken. Gelaatsschermen dragen bij aan een effectieve preventie van besmettingen in tal van omgevingen. Kijk welke beschermende maatregelen er op een bepaald moment nodig zijn en draag een gelaatsscherm als dit bij uw situatie past. Lees hier een artikel over onze JUICHSCHERM® gelaatsschermen met bedrukking bij EditieNL.

Goedkope gelaatsbescherming bestellen

Laag geprijsde gezichtsmaskers koopt u via de webshop van Promofit! In ons aanbod vindt u verschillende soorten maskers die het gezicht beschermen tegen spatten. De gezichtsbescherming is gemaakt van doorzichtige kunststof en dit garandeert goed zicht. U kunt zowel kleine als grote aantallen bestellen. Wij zorgen voor een snelle levering. Een voorbeeld van een spatscherm uit ons assortiment is het Face Shield Gezichtsscherm. Dit type is licht van gewicht en verstelbaar. Het is dus passend te maken voor iedere hoofdmaat en zal goed op uw hoofd blijven zitten. Het dragen van een bril achter de kap is bovendien geen enkel probleem. Gelaatsschermen met bedrukking nodig? Bekijk dan onze juichschermen. Wellicht bent u ook op zoek naar andere hygiëne artikelen? Wij hebben onder andere ook preventieschermen en handgels te koop. Bepaalde producten zijn bovendien te bedrukken, bijvoorbeeld met uw logo of een tekst. Met een combinatie van maatregelen verhoogt u de veiligheid van uzelf, uw personeel en uw klanten.

De diverse voordelen van gelaatsschermen

De inzet van bescherming voor het gehele gezicht heeft tal van voordelen:
 • Persoonlijk beschermingsmiddel dat verspreiding van virussen voorkomt;
 • Veiligheid voor medewerkers, patiënten en klanten;
 • Houdt vuil, bacteriën en virussen tegen;
 • Schermt mond, neus en ogen af;
 • Goed zicht dankzij doorzichtige kunststof;
 • Verstelbaar en dus geschikt voor grote en kleine hoofden;
 • Lichtgewicht;
 • Verkrijgbaar in grote en kleine hoeveelheden;
 • Snel leverbaar.

Spatmaskers kopen voor lage prijzen bij Promofit

Gauw voordelige gelaatsschermen aanschaffen? Dan moet u bij Promofit zijn. Wij verkopen laag geprijsde spatmaskers en leveren razendsnel. Daarnaast kunt u via ons ook andere beschermende producten en promotionele artikelen kopen. Vraag vrijblijvend om een offerte of bestel online meteen de artikelen die u nodig heeft. Wilt u meer weten over een specifiek gezichtsmasker of heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten, want wij helpen u graag aan de spullen die u zoekt.