1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp

Koelpads

Een koelpad gebruikt u voor het verlichten van pijn. Dit komt onder meer van pas bij blauwe plekken, hoofdpijn en verstuikingen. Door een koude koelpad op de zere plek te leggen vermindert u de pijn en zwelling. Het is slim om altijd zo’n cold pack paraat te hebben. Hiermee kunt u snel eerste hulp bieden en voor de nodige afkoeling zorgen. Maak het uw relaties gemakkelijk en biedt ze een koelpad als relatiegeschenk aan!
Sorteer op:
 
1

Een cold pack voor de eerste hulp

Ongelukjes zitten helaas in een klein hoekje. Een val, verzwikking of stoot is gauw gebeurd. Het koelen van het betreffende lichaamsdeel is dan aan te bevelen. IJs erop of een fijne koelpad. Het voordeel van een koelpad is dat deze van flexibel materiaal gemaakt is, dat zich naar het lichaam vormt. Kijk voordat u de koude kompressen gebruikt goed naar de gebruiksaanwijzing, want de meeste soorten moeten eerst in de vriezer gelegen hebben. Let er ook op dat u de cooling pack niet direct op de huid legt, maar wikkel er een doek omheen. Zo voorkomt u bevriezing van de huid. Koel zo’n vijftien tot twintig minuten, dat is voldoende. Een koelpad met promotionele bedrukking is een praktisch relatiegeschenk dat u een grote waardering onder uw relaties op zal leveren. Zo werkt u aan een stuk klantenbinding en een grotere naamsbekendheid!

Koelpads met uw logo voor allerlei promotieactiviteiten

Koelpads met opdruk van uw bedrijfsnaam of logo zijn handige give-aways. Ze zorgen voor een grotere effectiviteit van uw marketing. Richt u met bedrukte icepacks bijvoorbeeld op bepaalde doelgroepen, zoals sporters. U kunt zo’n gepersonaliseerd item bijvoorbeeld uitdelen als gratis weggever tijdens een evenement, festival, beurs, open dag of congres. Dit is een extra lokkertje voor bezoekers van uw stand en een goed aanknopingspunt voor een gesprek met potentiële klanten. Een andere mogelijkheid is om een koelpad met bedrukking mee te sturen met een direct mail, zodat deze meer opvalt. Ook is een bedrukte coldpack een leuke premium bij de verkoop van uw producten of diensten. Laat koelpads dus bedrukken met uw reclameboodschap en versterk zo uw promotieacties!

De bedrukking van cooling pads

Voor goedkope koelpads kunt u terecht in de webshop van Promofit! Wij bedrukken cooling pads met uw logo, grafisch ontwerp, contactgegevens, tekst, bedrijfsnaam en/of afbeelding. Een voorbeeld van een product uit ons assortiment koelpads is de Termosensor Massage hot en cold pad. Dit model is verkrijgbaar in twee kleuren en herbruikbaar. Wilt u iets unieks? Ook dat is mogelijk bij Promofit, want wij leveren ook custom made relatieartikelen. Hierbij bepaalt u zelf de vorm, kleur en afmeting van uw give-away. Informeer naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan!

De voordelen van het bedrukken van koelpads

Koelpads zijn gepersonaliseerd leverbaar met uw eigen bedrukking. Laat deze fijne weggevers dus bedrukken met uw logo of tekst en ervaar de volgende voordelen:
 • Praktische relatieartikelen die zorgen voor het afkoelen van blessures;
 • Goedkope weggevers voor klantenwerving en -binding;
 • Handige weggevertjes die uw naamsbekendheid vergroten;
 • Promotionele artikelen die ook bij een kleine afname verkrijgbaar zijn;
 • Snel leverbare give-aways.

Via Promofit goedkope koelpads met opdruk bestellen

Voor laag geprijsde koelpads met uw eigen opdruk hoeft u niet verder te zoeken. U vindt ze bij Promofit! Wij leveren elke bestelling, klein of groot, snel. Naast koelpads vindt u ook warmtepads in ons assortiment met promotionele artikelen. Wilt u aanvullende informatie over het bedrukken of wenst u relatieartikelen die op maat gemaakt zijn? Neem dan contact op met de medewerkers van ons verkoopteam. Zij zullen graag uw vragen beantwoorden.