1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Warmtepads bedrukken met uw logo of tekst

Verwarm uw relaties en laat warmtepads bedrukken

De winterperiode is een ideale tijd om uw relaties te verrassen met een relatiegeschenk waar ze echt warm van worden. Een bedrukte warmtepad is zo’n geschenk, want hiermee kunt u uw lichaam plaatselijk verwarmen, bijvoorbeeld uw handen, voeten of nek. Tijdens koude dagen met vorst en sneeuw is de warmtepad een echte uitkomst! Deze handige give-away is te bedrukken met uw tekst of logo en kan geheel op maat gemaakt worden!
Sorteer op:
 
168544791
v.a. € 0,73

Cuba hot pack

168544790
v.a. € 0,86

Paris hot pack

168126111
v.a. € 0,67

Bliss gel hot cold pack

168126112
v.a. € 1,77

Bluff oogmasker

168126113
v.a. € 1,83

Jiggs gel hot cold pack

168126114
3342
v.a. € 0,49

Hot&Cold Pack warmtepad

2351
v.a. € 0,55

HeatPad warmtepad

9

Met een warmtepad krijgt u het snel weer warm

Een warmte pad, of heating pack, kunt u gebruiken als handenwarmer. Maar dat is slechts één van de mogelijkheden. Elk koud lichaamsdeel kunt u ermee opwarmen, zoals koude voeten en koude vingers. De heating pad is ook erg ontspannend bij spierpijn, verkrampte spieren en stijve gewrichten. De warmtepad is een warmtekussentje dat herbruikbaar is. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de HeatPad warmtepad en de Hot&Cold Pack warmtepad. Bij de Heatpad drukt u het metalen plaatje in. Hierdoor ontstaat een chemische reactie in het materiaal (natriumacetaat, een soort zout) en wordt het zakje gauw heerlijk warm. Hier kunt u ongeveer een kwartier tot een half uur van genieten. Als u het warmtezakje nogmaals wilt gebruiken, dient u deze in heet, niet kokend, water te leggen. Het materiaal zal weer vloeibaar worden en daarmee is de hot pack klaar voor een volgend gebruik. Een Hot&Cold Pack is gevuld met gelparels die warmte of kou opnemen van een andere bron. Als u deze pack warm wilt gebruiken, verwarmt u het artikel in warm water. Wilt u de pack echter koud gebruiken, dan dient u het zakje eerst een poosje in de vriezer te leggen. Laat warmtepads bedrukken en maak uw relaties blij met deze handige give-away!

Bedrukte warmtezakken inzetten voor uw promotieactiviteiten

Met een bedrukte warmtepad of warmtezak zult u in de winter goed scoren bij uw klanten en andere relaties! Tijdens winterweer, wintersport en vakanties in de sneeuw zijn het gewilde artikelen. Als het vriest en er ligt ijs in de sloten of als het gesneeuwd heeft, worden warmtepads veel gebruikt voor het verwarmen van verkleumde handen en voeten. Na of tijdens een schaatstocht, een wandeling door de sneeuw, langlaufen, skiën of glijden met een slee, komen heat pads goed van pas. Biedt warmtepads met uw bedrukking aan als premium of stuur ze mee met een direct mail. Uitdelen op beurzen, congressen, evenementen, festivals, open dagen, kerstmarkten of feest is ook zeer effectief. Door uw bedrukking op een handenwarmer vergroot u uw naamsbekendheid en zorgt u voor een warm contact met uw relaties!

Warmte pads met opdruk van uw logo of bedrijfsnaam kopen

Promotionele warmtepads zijn populaire relatiegeschenken die u kunt laten bedrukken bij Promofit. Dit is tevens mogelijk bij een lage afname. Wij zorgen voor een prachtige opdruk van uw afbeelding, bedrijfsnaam, logo, slogan, reclameboodschap of grafisch ontwerp. Ook leveren we custom made warmtepads, die geheel op maat gemaakt zijn. Een bedrukte warmtepad kunnen we voor u maken met een eigen vorm, zoals van uw product, uw logo, een auto, een dier of een bloem. U kunt bovendien kiezen uit diverse mooie kleuren voor het vulmateriaal. Zo kunt u dus een werkelijk uniek gepersonaliseerd relatiegeschenk creëren en dat zal zeker indruk op uw relaties maken!

Voordelen ervaren van warmte pads met uw bedrukking

Ervaar de diverse voordelen van hot packs met opdruk:
 • Praktisch promotioneel artikel dat warmte geeft;
 • Give- away met vele mogelijkheden voor succesvolle promotieacties;
 • Gepersonaliseerd relatiegeschenk dat snel leverbaar is;
 • Ook te bestellen bij een lage afname;
 • Mogelijkheden voor ontwerp met eigen vorm, custom made;
 • Populair weggevertje voor de winter.

Uw goedkope warmtepads bedrukken en bestellen bij Promofit

Bij Promofit kunt u goedkope warmte pads met bedrukking bestellen! Deze promotionele artikelen leveren wij razendsnel. Ook als u kleine aantallen hot packs nodig heeft, kunt u bij ons bestellen. In onze webshop vindt u productinformatie en uw vragen beantwoorden wij graag. Plaats online direct uw bestelling of vraag een offerte aan!