1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Handdoeken bedrukken met uw logo of tekst

Handdoeken bedrukken: handig om altijd bij de hand te hebben

Niemand kan zonder fijne handdoeken. We gebruiken ze overal in huis, met name in de badkamer, de douche, het toilet en de keuken. Ook bij het zwemband, aan het strand, in de sauna, bij de sportschool en bij een massage zijn ze onmisbaar. Daarnaast komen ze uiteraard bij elk bedrijf van pas. Geen hotel of kapper kan zonder. Handdoeken zijn gewild en dit maakt ze zeer geschikt voor bedrukking met uw logo of reclameboodschap!
  
Sorteer op:
 
reactief01
t1-50
v.a. € 2,13

Handdoeken borduren

t1-print
doek61
doek7
v.a. € 3,59

Handdoeken Bandinweving

doek169
MO9025
7

Droog, warm en uitgerust dankzij een handdoek

Een heerlijk zachte en luxe handdoek is een artikel voor dagelijks gebruik. Na een verfrissende douche of ontspannend bad drogen we ons ermee af. In de keuken gebruiken we de kleinere handdoek en op het toilet hangt meestal een gastendoek. Behalve voor afdrogen zijn handdoeken ook geschikt voor het bedekken en warm houden van lichaamsdelen. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij een massage. Tijdens vakanties en dagjes naar het strand maken we vaak gebruik van badlakens. Dit formaat is ideaal om lekker op te gaan liggen. Dankzij hun intensieve gebruik bieden handdoeken een uitgelezen kans om onder de aandacht te komen van een groot publiek. Grijp deze kans, kies de handdoek als promotiemiddel en laat handdoeken bedrukken met uw reclame of bedrijfsnaam!

Promotioneel effect behalen met bedrukte handdoeken

Bedrukte handdoeken bieden uitstekende mogelijkheden om er promotioneel uw voordeel mee te doen. Bij ieder gebruik springt uw logo, bedrijfsnaam, ontwerp of afbeelding in de aandacht! Handdoeken met uw opdruk zijn leuke give-aways tijdens evenementen, feesten, huwelijken, verjaardagen, jubilea, sportwedstrijden, beurzen, congressen en allerlei andere gelegenheden. Het zijn bovendien ideale artikelen om een effectieve promotieactie mee op te tuigen, bijvoorbeeld een spaaractie. U kunt ze ook weggeven bij de aankoop van uw product of dienst en als gepersonaliseerd relatiegeschenk aanbieden. Dan ontvangt de klant een handdoek met de opdruk van een persoonlijke tekst of afbeelding. Een dergelijk gepersonaliseerd artikel valt altijd erg in de smaak! Een hoge waardering van uw klanten is goed voor uw imago, naamsbekendheid en omzet! 

Handdoeken bedrukken, borduren of inweven met uw logo

Promofit is het juiste adres voor het bedrukken, inweven of borduren van give-aways! Wij leveren verschillende soorten, gewichten, maten en kleuren handdoeken. Voor het bedrukken en personaliseren van handdoeken werken wij met vijf verschillende technieken: bandinwevingjacquard inwevingborduringreliëf inweving en een combinatie van reliëf- & jacquard inweving. Bij bandinweving weven we uw tekst of afbeelding op de band van het badlaken. Voor het inweven van een ontwerp over de gehele baddoek gebruiken we jacquard inweving en/of reliëf inweving. Hierdoor krijgt de handdoek een ontwerp met meerdere kleuren en/of hoogteverschil. De borduring van uw afbeelding is erg duurzaam en geeft uw badhanddoek een luxe uiterlijk. Promofit levert zowel luxe als goedkope budget handdoeken met opdruk. Tevens leveren wij custom made handdoeken met opdruk, geheel op maat gemaakt. Het laten bedrukken van een handdoek is overigens ook leuk om te combineren met bedrukte slippers en/of een handige toilettas. Met een dergelijke set valt uw merk nog eens extra op!

Voordelen van handdoeken met bedrukking, borduring of inweving

Belangrijke voordelen van bedrukte handdoeken zijn:

 • Praktische give-away om uw naamsbekendheid te vergroten;
 • Brengt uw slogan, bedrijfsnaam en/of logo goedkoop onder de aandacht;
 • Leuk als gepersonaliseerd geschenk;
 • Custom made / op maat gemaakt mogelijk;
 • Snelle levering.

Promofit: snelle en goedkope borduring en bedrukking van baddoeken

Promofit voorziet handdoeken en strandlakens goedkoop en snel van uw bedrijfsnaam, slogan, grafisch ontwerp of afbeelding. Dit doen we door middel van bedrukking, borduring of inweving. We leveren deze handdoeken en andere bedrukte relatiegeschenken snel. Indien nodig zorgen we voor levering met spoed! Wij garanderen de laagste prijzen en helpen u graag op weg met informatie, advies en een aantrekkelijke offerte. In onze webshop kunt u ons assortiment voordelige handdoeken bekijken. Daar vindt u bij elk artikel een uitleg over de mogelijkheden. Als u uw keuze heeft gemaakt, kunt u direct online bestellen!