1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp

Sport handdoek bedrukken: relatiegeschenken voor sporters

Bij iedere sport komen ze van pas: sport handdoeken. Deze zachte handdoeken zijn sterk en nemen veel vocht op. Daarnaast hebben ze een verkoelend effect op het lichaam en dat is zeer verkwikkend tijdens en direct na het sporten. Sporthanddoeken zijn bovendien licht van gewicht en compact. Hierdoor zijn ze gemakkelijk mee te nemen in elke sporttas. Wilt u een sportief imago voor uw bedrijf of uw diensten promoten onder sporters? Laat dan sporthanddoeken bedrukken met uw logo of reclameboodschap.
  
Sorteer op:
 
reactief01
t1-50
v.a. € 2,13

Handdoeken borduren

t1-print
doek61
doek7
v.a. € 3,59

Handdoeken Bandinweving

doek169
MO9025
7

Een fijne handdoek voor iedere sport

De sporthanddoek is speciaal voor sporters ontwikkeld. Deze doeken bieden comfort tijdens en na het sporten. Zo zijn ze te gebruiken voor het wegvegen van zweet, het afdrogen na het douchen en de nodige hygiŽne tijdens het gebruik van fitnessapparatuur. U kunt er toestellen mee afvegen of er op gaan zitten. Doet u aan tennis, wielrennen, voetbal, hardlopen, korfbal of een andere sport? Dan is een sporthanddoek altijd handig om bij de hand te hebben. Maak de klanten van uw sportschool blij met een bedrukte sporthanddoek of geef de leden van uw sportvereniging allemaal een gepersonaliseerd sporthanddoekje. Dat is goed voor de teamspirit!

Uw bedrijf of sportclub promoten met bedrukte sporthanddoeken

Zowel voor bedrijven als sportclubs bieden sporthanddoeken tal van mogelijkheden om op een slimme manier reclame te maken. Iedere keer dat een bedrukte sporthanddoek gebruikt wordt, zal uw opdruk in het oog springen. Dit is uiteraard ontzettend goed voor uw naamsbekendheid. Het weggeven van een sporthanddoekje met uw bedrukking zorgt dat u sporters aan uw club of bedrijf bindt. Bedrijven kunnen er een sportief imago mee verwerven. Feesten, sporttoernooien, beurzen, open dagen en dergelijke zijn ideale momenten om bedrukte sporthanddoeken uit te delen. Als u een sportschool of wellnesscentrum heeft, kunt u bijvoorbeeld iedere nieuwe klant een sporthanddoekje meegeven dat is gepersonaliseerd met een opdruk van uw bedrijfsnaam of logo. Dit is een leuk cadeau waarmee u waardering toont aan de klant. Heeft u een winkel? Dan trekt u klanten door een promotioneel sporthanddoekje met bedrukking aan te bieden als premium bij de aankoop van bepaalde producten.

De bedrukking van sporthanddoekjes

Voor de bedrukking van sporthanddoeken is Promofit het juiste adres! U kunt bij ons bedrukte handdoekjes bestellen in verschillende kleuren, zoals wit, blauw, oranje en groen. Kies bijvoorbeeld een kleur die past bij uw bedrijf, club of team. Of bestel meerdere kleuren tegelijkertijd, zodat iedereen zelf een kleurtje kan uitkiezen. Wij bedrukken de sporthanddoeken met ieder gewenst ontwerp, zoals een slogan, logo, bedrijfsnaam of afbeelding. In ons assortiment vindt u onder meer het goedkope Tuko Sporthanddoekje. Dit doekje is sterk waterabsorberend en wordt geleverd in een zakje. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor gewone handdoeken, baddoeken, gastendoeken, strandlakens, zweetbandjes en bidons. Zo vormen een bedrukt sporthanddoekje en een bedrukte bidon bijvoorbeeld een erg leuke set. Deze kunt u aanbieden bij een jubileum of een andere speciale gelegenheid. Hiermee zult u extra opvallen!

Voordelen van sporthanddoeken met uw opdruk

Het bedrukken van sporthanddoeken heeft veel pluspunten. Dit zijn de belangrijkste:
 • Praktische give-aways voor sportieve klanten;
 • Uw bedrijf krijgt een sportief imago;
 • De naamsbekendheid van uw bedrijf zal groeien;
 • Een goedkope manier om reclame te maken;
 • Leuke weggevers voor allerlei promotionele activiteiten;
 • Snel leverbaar, dus snel inzetbaar.

Via Promofit voordelige sporthanddoeken met bedrukking bestellen

Voor laag geprijsde sporthanddoeken komt u naar de webshop van Promofit! Wij bedrukken sporthanddoekjes en ander badtextiel snel met uw logo, bedrijfsnaam of een andere tekst. Indien gewenst is het bovendien mogelijk om met spoed te leveren. Online kunt u eenvoudig een offerte aanvragen, uw wensen aangeven en een bestelling plaatsen. Wij voorzien u graag van prachtige relatiegeschenken, dus vraagt u ons gerust om meer informatie of advies.