1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Pins en speldjes bedrukken met uw logo of tekst

Pins en speldjes met uw eigen tekst of afbeelding opspelden

Een pin of speldje is een stijlvolle kledingaccessoire waarmee u kleding versiert of van uw bedrijfsnaam voorziet. Ook zijn bedrukte speldjes bruikbaar als onderscheiding of verkoopwaar. Evenementen, festivals en artiesten verhogen er vaak hun omzet mee door ze als merchandise aan te bieden. Deelnemers en fans vinden een speldje met opdruk vaak een leuke herinnering en het is een uiting van hun voorkeur. Laat speldjes bedrukken, want ze dragen bij aan een grotere bekendheid en binding met uw bedrijf!
  
Sorteer op:
 
pin-full-color-bedrukking-1
pin-relief-1
v.a. € 0,45

Pins met Reliëf

pin-zacht-emaille-1
v.a. € 0,50

Pins Zacht Emaille

pin-hard-emaille-1
v.a. € 0,64

Pins Hard Emaille

naambadges-badge-oliver
v.a. € 2,36

Badge Oliver

naambadges-badge-megan-eigen-vorm
v.a. € 1,50

Badge Megan Eigen Vorm

naambadges-badge-megan-de-luxe-eigen-vorm
naambadges-badge-mae
v.a. € 2,52

Badge Mae

naambadges-badge-mae-de-luxe
v.a. € 2,62

Badge Mae de Luxe

naambadges-badge-mae-de-luxe-eigen-vorm
7000122
v.a. € 0,84

Pin Plastic Eigen Vorm

7000123
7000124
v.a. € 0,82

Metalen Pin Rechthoek

7000125
v.a. € 0,72

Metalen Pin Vierkant

7000126
v.a. € 0,68

Metalen Pin Rond

7000127
v.a. € 0,77

Metalen Pin Ovaal

16

Uw kleding beter herkenbaar maken of versieren

Speldjes met uw logo of bedrijfsnaam versterken de identiteit van uw vereniging, organisatie, bedrijf, club, festival of evenement. U speldt een pin gemakkelijk op elk soort kledingstuk, bijvoorbeeld een blouse, overhemd, trui, petje of jas. Hierdoor maakt u op een eenvoudige manier via de kleding duidelijk dat medewerkers of vrijwilligers voor u werkzaam zijn. Voor speciale gelegenheden of bijzondere prestaties kunt u ook pins laten bedrukken. Het kan een blijk van waardering zijn voor teamleden of andere relaties. De drager van een bedrukt speldje toont zijn of haar betrokkenheid bij een bedrijf of vereniging. Daarnaast vinden deelnemers aan evenementen een uniek speldje leuk als aandenken en ze versieren er graag hun tas of shirt mee. Een pin met bedrukking kan bovendien dienen als modieuze accessoire of collectors item. Met een op maat gemaakt speldje maakt u op een voordelige manier reclame!

Speldjes met uw bedrukking voor promotionele activiteiten

Pins met opdruk van uw afbeelding of tekst zijn zeer geschikt voor promotionele activiteiten. Ze zijn klein en licht en daardoor ideaal om per direct mail te versturen naar uw klanten. Met een wervende verkoopbrief erbij zullen uw verkoopresultaten stijgen. Op een open dag, congres of feest kunt u bedrukte pins als give-away gebruiken, bijvoorbeeld door elke gast in uw stand ermee te verblijden. Speldjes met opdruk zijn ook een effectieve premium bij de verkoop van uw producten. Kondig een dergelijke actie aan via een folder of via facebook en u zult gauw de positieve reacties zien. Een pin met opdruk is bijvoorbeeld ook een leuk cadeautje voor gasten van uw bedrijfsfeest of huwelijk. Daarnaast is het een optie om de bedrukte speldjes als beloning aan te bieden als u zelf bijvoorbeeld een wandelevenement organiseert. Ook hiermee vergroot u uw zichtbaarheid en bekendheid!

Pins laten bedrukken met uw logo of afbeelding

Promofit kan voor u pins en speldjes bedrukken met uw eigen ontwerp, zoals een tekst, logo, bedrijfsnaam of afbeelding. Elk speldje is op maat gepersonaliseerd. U kiest een eigen vorm en bepaalt zelf de afmetingen, het type sluiting en de bedrukking. Dit doen we zeer voordelig en ook als uw bestelling bestaat uit een lage afname. Kies bijvoorbeeld voor goedkope pins met full colour bedrukking, pins met reliëf, pins met zacht emaille of pins met hard emaille!

Profiteren van de voordelen van pins en speldjes met opdruk

Kies nu ook voor het bedrukken van pins en speldjes en profiteer van de voordelen:
 • Gepersonaliseerd relatiegeschenk dat u gemakkelijk aan kleding bevestigt;
 • Goedkoop weggevertje voor beurzen en evenementen;
 • Verbetert de bekendheid van uw merk, bedrijf, product of dienst;
 • Kledingaccessoire die ook kan dienen voor de verkoop;
 • Give-away die ook leverbaar is bij een lage afname;
 • Snel te leveren.

Voor lage prijzen bedrukte speldjes en pins bestellen via Promofit

Laag geprijsde speldjes en pins met uw opdruk kunt u bestellen bij Promofit! Wij leveren diverse soorten custom made speldjes. U bestelt ze met uw eigen vorm en bedrukking. Kies voor een geheel op maat gemaakt speldje en val hiermee op. Laat u inspireren door de mogelijkheden in onze webshop. Wij sturen u graag vrijblijvend een aantrekkelijke offerte voor goedkope pins. Wilt u iets vragen? Neem contact met ons op, want wij helpen u graag aan pins die aan uw wensen voldoen!